PRIVÉ-WORKSHOPS

Zoek je een leuke workshop voor een vrijgezellenfeest, verjaardagsfeest, vriendenweekend?

Of organiseer je een evenement en wil je er nog een dans- of bewegingselement aan toevoegen?

Wij kunnen dat voor jou verzorgen!

Wat Nia precies is, kan je hier lezen.

Wat we aanbieden, hangt volledig af van jouw wensen.

Een standaardworkshop bestaat uit een uur dans, met de muziek waar we op dat moment onze lessen mee geven. Gewoon een Nia-les op jouw locatie dus.

Wil je het graag persoonlijker? Dat kan.
Je kan bijvoorbeeld een persoonlijk nummer aan de afspeellijst toevoegen. Daar kunnen we twee dingen mee doen: ofwel gebruiken we het nummers als 'freedance', dan dansen jullie gewoon vrij op dat nummer. Daarvoor hoeven we helemaal niets voor te bereiden, dus dat is gratis. Willen jullie daar toch graag een choreografie op hebben, dan moeten we dat uiteraard grondig voorbereiden (de muziek leren kennen, bijpassende bewegingen vinden, en het dan instuderen zodat we er les kunnen in geven) en dan vragen we daar uiteraard ook extra voor.

Had je iets héél persoonlijks in gedachten, met eigen muziek, eigen bewegingen, maar met wat hulp van ons? Dat kan ook, natuurlijk. Dan komen we met plezier bij jou thuis de dans in elkaar steken.

Ook een workshop van meerdere uren is mogelijk, op basis van jouw voorkeuren. We kunnen dans aanvullen met meditatie, lichaamsbewustzijn, improvisatiespelletjes enz. Jij vertelt ons wat je graag wil, wij steken de workshop in elkaar.

Vraag ons een offerte!

Inbegrepen in de prijs:

  • Een live lesgever op jouw locatie ;-)
  • Gebruik van de muziekinstallatie
  • Headset indien nodig (vanaf 15 personen)
  • Hoogwaardige video-opname van de hele les indien gewenst

Niet inbegrepen in de prijs:

  • De locatie. Daar moet je zelf voor zorgen. Zorg voor een zachte ondergrond, voor Nia is dansen op blote voeten immers ideaal (een ruimte met een gladde houten vloer of een sportvloer of, waarom niet, een zacht grasveld)