BLIJF STRESS EN EMOTIES DE BAAS

Heb je wel eens last van stress of zenuwen, of voel je jezelf de speelbal van je emoties? Reageer je wel eens te snel uit boosheid, of durf je soms niet voor jezelf op te komen? Breekt het koude zweet je uit als je voor een publiek moet spreken? Stress hoort bij het leven, maar het is wel fijn als je je lichaam de baas kunt blijven.

In deze workshop leer je hoe je meer grip kunt krijgen op stress en andere onbehulpzame emoties zoals angst, boosheid of frustratie. Ik wil je graag enkele eenvoudige technieken aanreiken, gebaseerd op lichaamsbewustzijn, die in je dagelijkse leven zeker van pas zullen komen.

Dit is de eerste workshop in een reeks van drie. Er zit een logica in, maar je kunt ook elke workshop probleemloos apart volgen. De workshop is niet-sportief en dus ├ęcht geschikt voor iedereen (+15 jaar).

Hallo, ik ben Lies. Ik volg momenteel een intensieve opleiding tot 'embodied coach and facilitator'. Dat betekent dat ik leer om mensen te helpen beter naar hun lichaam te luisteren, om zo meer grip te houden over hun emoties en hun leven. Ik moet oefenen, en deze workshop past daarin. Omdat het voor mij dus ook een oefening is, hoef je niets te betalen, al is een vrije bijdrage natuurlijk van harte welkom.

Wanneer

Vrijdag 6 september 20.00-21.00 u

Waar
Equilibrium
Stuivenbergbaan 33
2800 Mechelen
(op de zolderverdieping, enkel bereikbaar met de trap)

Kostprijs
Vrije bijdrage

INSCHRIJVEN