RELATIES ZITTEN IN JE LICHAAM

Hoe sta je in je relaties? Ben je meer een leider of een volger? En als je het voortouw neemt, hoe doe je dat dan? En als je volgt, volg je dan echt? Hoe communiceer je? Hoe gedraag je je in een groep?

In deze workshop ontdek je aan de hand van je lichaam hoe je omgaat met relaties. Je lichaam liegt niet, en zodra je je bewust wordt van die subtiele signalen, begrijp je ook beter hoe het komt dat je relaties zijn zoals ze zijn. En wat je kan doen om dat te veranderen, als je dat wilt.

Dit is de derde workshop in een reeks van drie. Er zit een logica in, maar je kunt ook elke workshop probleemloos apart volgen. De workshop is niet-sportief en dus ├ęcht geschikt voor iedereen (+15 jaar).

Hallo, ik ben Lies. Ik volg momenteel een intensieve opleiding tot 'embodied coach and facilitator'. Dat betekent dat ik leer om mensen te helpen beter naar hun lichaam te luisteren, om zo meer grip te houden over hun emoties en hun leven. Ik moet oefenen, en deze workshop past daarin. Omdat het voor mij dus ook een oefening is, hoef je niets te betalen, al is een vrije bijdrage natuurlijk van harte welkom.

Wanneer

Vrijdag 20 september 20.00-21.00 u

Waar
Equilibrium
Stuivenbergbaan 33
2800 Mechelen
(op de zolderverdieping, enkel bereikbaar met de trap)

Kostprijs
Vrije bijdrage

INSCHRIJVEN