Nia in het Loerenboske

Hallo, ik ben Lies.

Ik word helemaal blij van Nia dansen. Nia heeft me geleerd van mijn lichaam te houden. Nu doe ik niets liever dan dat plezier doorgeven aan andere mensen. 

Bewegen is gezond, dat weet iedereen. Maar als een sport niet leuk is, dan kom je daar niet je zetel voor uit, toch? Dus geloof ik dat bewegen in de eerste plaats plezant moet zijn. Bovendien mag het voor mij ook allemaal niet te moeilijk zijn. Geen reeksen pasjes die je allemaal moet onthouden, bijvoorbeeld. Ook niet zó zwaar dat je nadien nog een uur moet bekomen. Ik wil mij amuseren, genieten. Bewegen zonder mij - lichamelijk of geestelijk - te moeten forceren.

Dus voilà: Nia!

Nia is bovendien geschikt voor elke leeftijd en voor elk lichaam. Iedereen kan Nia dansen. Je kunt alle bewegingen volledig aanpassen aan je eigen lichaam, ik begeleid je daar ook in. Dat betekent ook dat je het stevig genoeg kunt maken voor een degelijke work-out, als je dat wilt ;-)

Elke woensdagavond van 20 tot 21 u
geef ik Nia in sportzaal Loerenboske:

Maanhoeveweg 34
2860 Sint-Katelijne-Waver
(op de grens tussen Mechelen en Katelijne)

Maar wat is Nia dan eigenlijk?

Wel, het is een bewegingsles van 52 basisbewegingen, feel-goodmuziek en een warme sfeer. De bewegingen zijn geïnspireerd op verschillende dansstijlen, krijgskunsten en technieken die focussen op lichaamsbewustzijn. 

Nia is bewegen op het ritme van JOUW lichaam. Luisteren naar wat JOUW lichaam je vertelt. Voelen. Bewust ervaren. En genieten natuurlijk!

Nia, da's eigenlijk gewoon speeltijd voor volwassenen.

Maar ik kan je niet laten ervaren wat het is en hoe het voelt op een webpagina, natuurlijk. Kom het dus gewoon zelf eens proberen!

Praktisch

De eerste les die je meedanst, is jouw persoonlijke gratis proefles.

Daarna betaal je:
€ 10 per losse les
€ 90 voor 10 beurten (€ 9 per les)
€ 120 voor 15 beurten (€ 8 per les)

Breng een flesje water mee (en een handdoek als je gemakkelijk zweet).

Opgelet: in de schoolvakanties is er GEEN les!

Veelgestelde vragen

Ik kan niet op woensdagavond :-(

Geen probleem, er zijn nog andere lessen ook!

Ben ik daar niet te oud voor?

Nee.
Echt waar. Het is geschikt voor iedereen. Voor iedereen die graag in contact staat met zijn of haar eigen lichaam.

Ben ik daar niet te krakkemikkig voor?

Misschien ;-) Als je écht moet opletten hoe je beweegt, dan is Nia Moving to Heal misschien meer iets voor jou. Weet je het niet goed? Kom het dan gewoon allebei eens proberen!

Ik heb nog een vraag ...

Stuur me gerust een mailtje!
Of bel me op 0486 50 14 36 (Lies(bet) Coppens)