EEN NIEUWE IK, VERSIE 2.0

Ieder mens heeft zijn eigen karakter. Daar is niets mis mee. Maar soms zit dat karakter ons ook een beetje in de weg. Misschien zou je graag wat gestructureerder willen zijn. Of empathischer. Meer doelgericht. Of speelser en losser. Of (vul zelf in).

Aan de hand van het model van de vier elementen ontdek je je eigen voorkeuren, maar krijg je ook meer begrip voor hoe andere mensen in elkaar zitten. Door je lichaam subtiel in een andere staat te brengen, kun je eigenschappen ontwikkelen die je graag wat meer zou bezitten. Of degene waar je net te veel van hebt, temperen.

Dit is de tweede workshop in een reeks van drie. Er zit een logica in, maar je kunt ook elke workshop probleemloos apart volgen. De workshop is niet-sportief en dus ├ęcht geschikt voor iedereen (+15 jaar).

Hallo, ik ben Lies. Ik volg momenteel een intensieve opleiding tot 'embodied coach and facilitator'. Dat betekent dat ik leer om mensen te helpen beter naar hun lichaam te luisteren, om zo meer grip te houden over hun emoties en hun leven. Ik moet oefenen, en deze workshop past daarin. Omdat het voor mij dus ook een oefening is, hoef je niets te betalen, al is een vrije bijdrage natuurlijk van harte welkom.

Wanneer

Vrijdag 13 september 20.00-21.00 u

Waar
Equilibrium
Stuivenbergbaan 33
2800 Mechelen
(op de zolderverdieping, enkel bereikbaar met de trap)

Kostprijs
Vrije bijdrage

INSCHRIJVEN