BLOG

Is Nia eigenlijk wel iets voor mij, vraag je je misschien af. Is het niet te hard en te snel? Is het niet te traag en te zacht? Ik ben al over de 50 (of 60), kan ik nog Nia dansen? Ik ben nog veel te sportief en te jong om Nia te dansen, ik ga me doodvervelen ...

Het zat er al een tijdje aan te komen, en ik heb eindelijk de knoop doorgehakt: de nieuwe les op woensdagavond zal uitsluitend toegankelijk zijn voor vrouwen.

Als je al ooit Nia hebt gedanst, zal je die woorden vast wel al gehoord hebben. Dat is immers zowat het eerste wat een lesgever aan elke nieuwe danser vertelt. Maar toch blijft het voor veel mensen een wat vaag concept, iets wat nogal zweverig klinkt misschien, iets dat niet zo veel te maken heeft met hun eigen beleving.

Vanaf 18 april 2018 verhuist de dinsdagavondles naar woensdag, in het Loerenboske, een nieuwe sportzaal op de grens tussen Mechelen en Katelijne.

Deze zomer dansten we vijf keer Nia en Moving to Heal in gezellige parkjes in Mechelen (en oké, eentje in Sint-Katelijne-Waver). MechelenTV kwam eens kijken!